Kevään laukkumuoti

Kevään keskeisimmät laukkutrendit vuonna 2022!

 

Miniatyyrikokoinen laukku

Kaikista muodikkaimmat ovat tällä hetkellä miniatyyrikokoiset laukut. Laukku, johon mahtuu kaikki tarpeellinen eli puhelin, avaimet ja korttikotelo. Tämä laukku on täydellinen valinta lomalle tai juhliin, jos asu ei tarjoa taskuja. Myös niska-, hartiaseutu ilahtuu, sillä kevyempi laukku on huomattavasti ergonomisempi kantaa!

Kuvassa: Ruskea, Chestersfield Anderson Musta, Guess Turin  Keltainen, Migant keltainen pikkulaukku 

 

Olan yli menevät laukut

Toisena laukkutrendinä toimii pienten laukkujen vastakohta eli ylisuuret poikittaisrunkolaukut. Laukun olkahihna tulee olan yli.

Kuvassa: Vaaleanpunainen, Roka Paddington Musta kuviollinen, Guess Hensely  Musta, Radley Grosvenor  Viininpunainen, Radley Woodstreet 

 

Laukut ketjulla

Yhtenä päätrendinä toimii laukut, joissa nähdään eri kokoisia ja paksuisia ketjuja. Ketjuhihnat koristavat mitä tahansa laukkua ja viimeistelevät asun hyvin.

Kuvassa: Punainen, Guess Turin Ruskea, Guess Turin  Musta, Ted Baker Jorjey

 

Pehmeys

Pehmeän näköiset laukut ovat houkuttelvia ja valmiita ottamaan vastaan kaiken! Laukut ovat mukavia ja ennenkaikkea erittäin tilavia. 

 

Kuvassa: Pigeon keskikokoinen olkalaukku

Värit

Käsilaukkuja kaikissa sateenkaaren sävyissä koristavat nyt muotitietoisimpien käsivarsilla. Värikäs laukku tekee loppusilauksen mihin tahansa asuun!

Kuvassa: Vihreä, Radley Selby Street Punainen, Tommy Hilfiger Iconic Camera laukku Vaaleanpunainen, Hvisk Cayman Pocket 

Tutustu kevään ihaniin uutuuksiin tästä.

Jätä kommentti

Huomaa, että luemme kaikki kommentit ennen hyväksymistä, jotta voimme välttyä roskapostilta.