Maksutavat

Maksaminen ja maksutavat

Käytössämme on Klarna sekä monipuoliset Checkout Finlandin maksutavat:

Klarna laskulla maksat turvallisesti ja helposti. Klarnalla maksat vasta ostoksen saatuasi. Klarna tarjoaa aina vähintään 30 päivää maksuaikaa, ja lisäksi valittavissasi on myös osamaksuvaihtoehto.

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

 

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

 

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

 

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

 

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

Pivon käyttöehdot: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

 

MobilePay:

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.

MobilePayn maksuehdot: https://mobilepay.fi/asiakastuki/ehdot 

 

Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot: 

OP:n yleiset euromaksuehdot: https://www.op.fi/tac?did=Hemak0000002717&cs=7f653641d3fb31069e9e2eb71e9f141460575b214e26ed07a802a3c54e87b77a

Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla [PDF] https://www.nordea.fi/Images/146-173247/siirto-ehdot-fi.pdf

 

 

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja AfterPay. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collectorin yrityslaskun ehdot [PDF] https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/CHECK/Credit_terms_All_comp_FI.pdf

Collector tuoteseloste [PDF]  https://cdn2.hubspot.net/hubfs/2610868/Collector_Agreement%20text_new%20legislation.pdf

Jousto tuoteseloste [PDF]  https://cdn2.hubspot.net/hubfs/2610868/jousto_tuoteseloste_suomi_2019.pdf

OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot [PDF]

Lue lisää lasku- ja osamaksutavoista: 

  • Collector.fi : https://www.collector.fi/
  • Jousto.com: https://www.jousto.com/
  • AfterPay.fi:  https://www.afterpay.fi/

 

Tilaus- ja maksuvahvistus 

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Jos emme jostain odottamattomasta syystä voi vahvistaa tilaustasi ilmoitamme siitä sähköpostiisi mahdollisimman pian.

 

Verotunniste

FI23140655

Kemin Laukku Oy

 

Viimeksi katsomasi

Mitä etsit?
}