Toimituskulut

  • Yli 100€ tilaukset = ILMAINEN Postin kautta.
  • Posti noutopistepaketti = 4,90 €
  • Posti Express = 8.50 €
  • Posti Kotipaketti = 15,90 €
  • Matkahuolto lähellä -paketti noutopisteeseen = 7,90 €
  • Matkahuolto kotijakelu ja jakopaketti = 11.40 €
  • DB Schenker noutopistepaketti = 6,00 €

 

Postilaatikkoon sopivat paketit toimitamme kirjeenä suoraan kotiisi, ja niistä ei tule sinulle seurantakoodia, vaikka olisit valinnut noutopisteen luettelosta.


Toimitusaika

Toimitusajat vaihtelevat riippuen tuotteista. Pyrimme lähettämään tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä.

Normaali toimitusaika varastossa oleville tuotteille on 1-4 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta.


Toimitustavat

Toimitamme Suomeen, lukuun ottamatta Ahvenanmaata.

Laukkuni.fi toimittaa tilauksia Postin, Matkahuollon ja Schenkerin toimitustavoilla.

Tilauksesi tarkat toimituskulut näet toimitustapasivulla valittuasi toimitustavan.

Normaali toimitusaika on noin 1-4 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta.

Kirje

Tuotteet jotka mahtuvat postilaatikkoon, toimitetaan kirjeenä suoraan kotiisi. Tällöin tilauksesta ei tule erillistä seurantakoodia. Kirjeiden toimitusaika on keskimäärin 4 arkipäivää.

Nouto Postin toimipisteestä


Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin noutopisteestä. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla, kun pakettisi on noudettavissa. Lähetyksen kulkua voi seurata lähetystunnuksella Postin seurantapalvelussa. Posti säilyttää paketteja 7 vuorokautta noutopisteissä, jonka jälkeen noutamattomat paketit palautuvat takaisin lähettäjälle.

Nouto Postin Smarpost -pakettiautomaatista


Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Saat saapumisilmoituksen ja lokerokoodin tekstiviestillä, kun pakettisi on noudettavissa. Posti säilyttää paketteja automaateissa 7 vuorokautta, jonka jälkeen noutamattomat paketit palautuvat takaisin lähettäjälle.

Postin kotiinkuljetus


Postin kotiinkuljetus toimittaa pakettisi haluamaasi osoitteeseen. Isommissa lähetyksissä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan, jolloin haluat tuotteet toimitettavaksi. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkipäivisin kello 21 mennessä, muilla alueilla kello 14-17 mennessä.  Lähetyksen kulkua voi seurata lähetystunnuksen perusteella Postin seurantapalvelussa.

Matkahuolto Lähellä Paketti


Nouda tilaamasi tuotteet Matkahuollon toimipisteestä tai lähikaupastasi. Sopivimman noutopisteen valitset tilauksen yhteydessä. Lähetystä voi seurata lähetystunnuksella Matkahuollon seurantapalvelussa. Saat saapumisilmoituksen ensisijaisesti tekstiviestillä, kun pakettisi on noudettavissa. Tarkistathan puhelinnumerosi siis tilatessasi. Matkahuolto säilyttää paketteja 7 vuorokautta noutopisteissä, jonka jälkeen noutamattomat paketit palautuvat takaisin lähettäjälle. 

Nouto Matkahuollon pakettiautomaatista


Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Matkahuollon pakettiautomaatista. Saat saapumisilmoituksen ja lokerokoodin tekstiviestillä, kun pakettisi on noudettavissa. Matkahuolto säilyttää paketteja automaateissa 7 vuorokautta, jonka jälkeen noutamattomat paketit palautuvat takaisin lähettäjälle.

Matkahuollon kotiinkuljetus


Tilaus toimitetaan suoraan kotiovellesi. Kotiinkuljetuslähetyksiin tarvitsee aina puhelinnumeron, tarkistathan sen siis tilatessasi. Matkahuolto soittaa ja sopii paketin toimittamisesta sinulle.

Nouto DB Schenkerin toimipisteestä


Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi DB Schenkerin noutopisteestä. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä, kun pakettisi on noudettavissa. Lähetyksen kulkua voi seurata lähetystunnuksella DB Schenkerin seurantapalvelussa. DB Schenker säilyttää paketteja noutopisteessä 14 vuorokautta, jonka jälkeen noutamattomat paketit palautuvat takaisin lähettäjälle.

Posti Express paketti

Posti Express lähetykset toimitetaan valitsemaasi osoitteeseen lähes koko Suomessa tilausta seuraavana arkipäivänä kello 8–16 välillä.