SuljeOstoskorisi

Ketä olemme?

 

 

Laukkuni.fi laukkukauppa netissä

Laukkuni.fi on laukkuja ja asusteita myyvä luotettava kotimainen laukkukauppa.  Merkkinä kotimaisuudesta olemme saaneet Avainlipun kotimaisesta palvelusta. Se kertoo asiakkaillemme, että omistuksemme ja työmme on suomalaista. Työllistämme Suomessa, yritys on suomalaisessa omistuksessa ja maksamme veromme Suomeen.

Toimimme Kemissä, jossa meillä on ollut kivijalkakauppa jo vuodesta 1962. Verkkokauppamme on perustettu vuonna 2020.

Haluamme panostaa hyvään henkilökohtaiseen ja asiantuntevaan palveluun sekä helppoon ostamiseen ja nopeisiin toimituksiin. Valitsemme huolella laajoista valmistajien valikoimista verkkokauppaamme laadukkaita, aikaa ja kulutusta kestäviä tuotteita, joiden uskomme palvelevan asiakkaitamme mahdollisimman pitkään.

Tuotteiden valinnassa ja kaikessa toiminnassamme pyrimme mahdollisimman ympäristöystävällisiin ratkaisuihin.

Toivomme että sinäkin löydät käyttötarkoitukseesi sopivan laukun meiltä ja lisäksi toivomme, että se tuottaa sinulle iloa pitkään!

Terveisin Sanna, Jenna ja Elina


Mitä myymme?


Meiltä löydät käsilaukut ja reput joka tyyliin. Niin arkeen kuin myös juhlaan. Valikoimastamme löydät kansainvälisiä merkkejä kuten Tommy Hilfiger, Guess, Ted Baker, Roka London. Lisäksi löydät kaupastamme myös laadukkaita nahkalaukkuja sekä tavallisia jokapäiväisiä käyttölaukkuja.
Matkalaukkuja valikoimasta löytyy merkeiltä Samsonite, Cavalier ja American Tourister. Meillä on pitkä kokemus käsineiden myynnistä, ja löydätkin meiltä laadukkaan käsinevalikoiman, josta löytyy käsineet koko perheelle. Laukkuni kaupasta löydät myös paljon erilaisia lompakoita. Perinteisten lompakkojen lisäksi myymme Secrid korttikoteloita. 

Me autamme mielellämme sinua juuri sinun tarpeisiisi sopivan laukun löytämisessä.

Osoite: Valtakatu 7-9, 94100 Kemi
Puhelin: 040-7336620
Sähköposti: elina@laukkuni.fi

 

Viimeksi katsomasi

Mitä etsit?