Myymälän ikkuna / Chesterfield

 

Laukkuni.fi verkkokauppa

Laukkuni on luotettava, yksityinen, pieni laukkujen ja asusteiden jälleenmyyjä. Verkkokauppamme on perustettu vuonna 2020.

Haluamme panostaa hyvään henkilökohtaiseen ja asiantuntevaan palveluun sekä helppoon ostamiseen ja nopeisiin toimituksiin. Valitsemme huolella laajoista valmistajien valikoimista verkkokauppaamme laadukkaita, aikaa ja kulutusta kestäviä tuotteita, joiden uskomme palvelevan asiakkaitamme mahdollisimman pitkään.

Tuotteiden valinnassa ja kaikessa toiminnassamme pyrimme mahdollisimman ympäristöystävällisiin ratkaisuihin.
Osaamista tuotteista saamme Kemissä toimivasta kivijalkamyymälästä, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1962.
Toivomme että sinäkin löydät käyttötarkoitukseesi sopivan laukun meiltä ja lisäksi toivomme, että se tuottaa sinulle iloa pitkään!

Terveisin Sanna, Katriina ja ElinaMitä myymme?


Meiltä löydät käsilaukut ja reput joka tyyliin. Niin arkeen kuin myös juhlaan. Valikoimastamme löydät kansainvälisiä merkkejä kuten Tommy Hilfiger, Guess, Ted Baker, Roka London. Lisäksi löydät kaupastamme myös laadukkaita nahkalaukkuja sekä tavallisia jokapäiväisiä käyttölaukkuja.
Matkalaukkuja valikoimasta löytyy merkeiltä Samsonite, Cavalier ja American Tourister. Meillä on pitkä kokemus käsineiden myynnistä, ja löydätkin meiltä laadukkaan käsinevalikoiman, josta löytyy käsineet koko perheelle. Laukkuni kaupasta löydät myös paljon erilaisia lompakoita. Perinteisten lompakkojen lisäksi myymme Secrid korttikoteloita. 

Me autamme mielellämme sinua juuri sinun tarpeisiisi sopivan laukun löytämisessä.

Osoite: Valtakatu 7-9, 94100 Kemi
Puhelin: 040-7336620
Sähköposti: elina@laukkuni.fi