Sannan syksyn laukkusuosikit

Henkilökunnan suosikit 

Sanna pääsi ensimmäisenä valitsemaan syksyiset suosikkinsa valikoimastamme. Reput ovat Sannan mieleen ja niinpä kahteen kolmesta kokonaisuudesta valikoituikin reppu. Reppua on helppo ja vaivaton kantaa, ja sinne mahtuu hyvin tavaraa. Repussa paino jakaantuu helposti molemmille olkapäille.

Ensimmäisessä kokonaisuudessa hän yhdisti säänkestävän repun ja lämpimät kintaat. Tähän reppuun mahtuu reilusti tavaraa ja se on myös lenkille rento ja hyvä valinta, jos matkalla poikkeaa vaikka kirjastoon tai kauppaan. 

 

Toiseen kokonaisuuteen valikoitui takin sävyyn sopiva täydellisen pehmeä nahkareppu ja sormikkaat. Tämä reppu toimii hyvin kaupunkireppuna. "Se on vaan niin ihana ja täydellinen" oli Sannan kommentit tästä repusta. Tyylikkäät ja lämpimät nahkasormikkaat täytyy olla aina asukokonaisuuden väreihin sopivat. 

 

Viimeinen ja kolmas valinta Sannalla oli aamusta iltaan sopiva klassinen olkalaukku. Pieneen olkalaukkuun mahtuu kaikki tärkeimmät ja se sopii hyvin asuun kuin asuun. Tarvittaessa pienen laukun sujauttaa isomman laukun sisälle. Kokonaisuuteen yhdistettiin myös sopivat samanväriset nahkasormikkaat.

 

 

Jätä kommentti

Huomaa, että luemme kaikki kommentit ennen hyväksymistä, jotta voimme välttyä roskapostilta.