Vähemmän muovia. Vähemmän energiankulutusta. Roka Sustainable reput.

Roka Finchley Sustainable on reppu, jonka tavoitteena on olla toimiva ja laadukas sekä samalla vähentää valtamerten jätettä. Jokaiseen reppuun on käytetty 12-13 rannoilta kerättyä muovipulloa. Lisäksi repun valmistuksessa on käytetty vähemmän energiaa, kuin normaalisti reppujen tuotantomenetelmissä.

Kaikki Rokan tuotteet ovat vegaanisia, eläinystävällisiä ja ne tuotetaan tehtaissa, joissa ihmisoikeuksia kunnioitetaan.

Roka Finchley on reppu, joka on vedenpitävä, toiminnallinen ja kevyt. Siinä on paljon taskuja, kuten repun sivuilla olevat vesipullotaskut. Reppu on sopiva sekä miehille, että naisille.

Verkkokaupassamme on saatavilla Roka Finchley Sustainable reppua kahdessa eri koossa. Niistä isommassa, eli M koossa on max. 17” tietokoneelle oma pehmustettu tasku. Tähän kokoon mahtuu hyvin vaihtovaatteet, eväät ja kansiot. M-koko on hyvä valinta jos tarvitset työ- tai koulureppua. Pienemmässä, S koon repussa puolestaan on 13.3” tietokoneelle sopiva tasku. Tämä reppu on sinulle oiva valinta, joka selviät vähemmällä tavaralla. 

Roka Finchley reppu on kankaaltaan vedenpitävä. Vetoketju ei ole vedenpitävä, mutta se taitetaan repussa niin, ettei sadevedet sitä kautta pääse repun sisälle. Taitos kiinnittyy kahdella magneetilla.  Reppuja on saatavana useissa upeissa väreissä.

 

                                   

 

Näin syntyi ROKA London

ROsenberg + KAtz = ROKA

Kun Rokan perustajat Emma Rosenberg ja Brett Katz tapasivat, oli se rakkautta ensisilmäyksellä. Brett ei asunut Englannissa, joten etäsuhteen myötä parista kehittyi pakkaamisen ja matkustamisen experttejä.

Hieman myöhemmin, Brettin muutettua Lontooseen Emman luokse, joutui hän heti kokemaan Englannin epävakaan sään. Kun vesisade kasteli hänen reppunsa sisältöineen, Brett tajusi tarvitsevansa repun, joka olisi samaan aikaan vedenpitävä, käytännöllinen ja tyylikäs.

Monien luonnostelujen ja suunnitelmien perusteella ensimmäinen Roka reppu syntyi. Myöhemmin, tavoitteenaan vähentää valtamerten jätemäärää, Roka on lanseerannut ympäristöystävällisen repun – Finchley Sustainable.

 

 

 

 

 

 

 

 

6 kommenttia
Kirjoittanut Maarit Eronen-Raivio julkaistu November 03, 2020

Wow. Very excellent idea! I will soon retire and would like to have One Orange backpack as a loyal friend for my hobbies and picnic…

Kirjoittanut Birgit Rauhala-Autio julkaistu November 03, 2020

Minusta kaunein väri olisi vihreä reppu.

Kirjoittanut Kati Hartikainen julkaistu October 02, 2020

Reppu on jokapäiväinen kassi siinä kulkee kaikki kodin ja työn välillä
🧡

Kirjoittanut Anu Kärkkäinen julkaistu October 02, 2020

Oi😍 Tämä reppu olisi tyttäreni unelmien reppu! Abi vuosi menossa ja hänelle on ollut viime vuosien aikana erityisen tärkeää että tuotteet joita hän käyttää on luontoystävällisiä ja kierrätys on lähellä ❤️

Kirjoittanut Eija Rihu julkaistu October 02, 2020

Great idea, and design!

Kirjoittanut Tuija Taalikka julkaistu October 02, 2020

Reppu olisi erittäin hyvä, koska odottelen bussia tai kävelen työpaikalle niin myrsky-kuin aurinkoisella säällä.

Jätä kommentti

Huomaa, että luemme kaikki kommentit ennen hyväksymistä, jotta voimme välttyä roskapostilta.