Chesterfield nahkalaukkujen hoito-ohje

 

The Chesterfield Brand laukuissa käytetään yksinomaan korkeimman laadun pintanahkaa. Tällaisessakin korkean laadun nahassa on silti havaittavissa erilaisia epätäydellisyyksiä, hyttysenpuremista niskaryppyihin. Nämä epätäydellisyydet tekevät kuitenkin Chesterfield laukuista juuri niin uniikkeja ja kauniita.

Chesterfield nahkalaukut on värjätty läpikuultavilla aniliiniväreillä. Laukkujen nahka on miellyttävän ja luonnollisen tuntuista, pehmeää ja kaunista.  Se on myös herkempää naarmuuntumaan, mutta sitä pystyy käsittelemään ja huoltamaan hyvin. Hyvällä hoidolla ja huolenpidolla laukkusi patinoituu kauniisti ajan saatossa.

Laukun nahka on herkkä kosteudelle, joten säännöllinen ja hyvä suojaus on tärkeää. Laukut on vahattu jo valmiiksi, mutta ne tarvitsevat aika ajoin kuitenkin uuden vahakerroksen. Laukkuun saattaa syntyä kosteuden myötä hetkellisesti tummempi läiskä, mutta se häviää kuivuessaan. Mikäli laukku pääsee kastumaan läpimäräksi ilman kosteudensuojaa, sen väri voi muuttua tummemmaksi pysyvästi.

Mikäli tällaiseen pintanahkaan käyttää tavallisia nahanhoitoaineita, vaarana voi olla, että nahka imee huokoisen pintansa takia tuotetta liikaa itseensä, ja tuotteen väri muuttuu pysyvästi. Suosittelemme siis käyttämään Chesterfield laukuissa juuri niille tarkoitettuja hoitotuotteita. Minkäänlaisia liuotinta sisältäviä suihkeita ei laukkuun pidä suihkuttaa, sillä pinta voi vaurioitua pysyvästi ja jopa menettää värinsä.

     
 
 
 
 
 
 
 
 

 Nahkalaukun hoito-ohje The Chesterfield Brand Leather Wax vahalla:

1. Ota pala valkoista kangasta, ja ota sillä varovasti vahaa purkista (älä käytä liikaa tuotetta yhdellä levityksellä)

2. Levitä vahaa kankaalla varovasti tuotteeseen, vältä liiallista tuotteen hankaamista.

3. Pikkuhiljaa tuotteen väri palautuu entiselleen, nahka näyttää kiillotetummalta, ja naarmut pikkuhiljaa katoavat.

4. Toista toimenpidettä, kunnes saavutat halutun lopputuloksen.

Tutustu rouhean tyylikkäisiin Chesterfield laukkuihinreppuihin ja lompakoihin

 

 

 

Jätä kommentti

Huomaa, että luemme kaikki kommentit ennen hyväksymistä, jotta voimme välttyä roskapostilta.