SECRID - ei vain pelkkä lompakko.

Secrid Cardprotector julkaistiin vuonna 2009, mutta varsinaisesti Secridin tarina alkoi jo vuosikymmen aikaisemmin. Secridin perustajat René ja Marianne pyörittivät suunnittelutoimistoa, kunnes he elektronisten maksutapojen yleistyttyä huomasivat tarpeen pienelle, taskuun menevälle korttikotelolle. Vuonna 1997 he vastasivatkin tarpeeseen luomalla ensimmäisen minimalistisen lompakkonsa: Secrid Bodycardin.

Vuosia myöhemmin, vuonna 2000 he havahtuivat siihen, että älypuhelinten myötä lähes kaikki tarpeelliset dokumentit pienentyivät taskukokoisiksi. Tavaroita kannettiin vähemmän mukana, mutta ne mitä kannettiin, pidettiin sitäkin paremmassa huomassa.

Vuoteen 2009 mennessä Alankomaissa ei käytännössä ollut nahkateollisuutta, sillä kaikki oli siirretty pienemmän tulotason maihin. Rene ja Marianne kuitenkin palauttivat teollisuutta kotimaahansa kehittämällä täysin erilaisen tuotteen ja tuotantoprosessin Secridin myötä. Secridien tuotanto Alankomaissa onkin kasvanut todella suureksi ja lisäksi puhtaammaksi ja tehokkaammaksi kuin mikään vastaava tuotanto koskaan aikaisemmin. Valmistuksessa käytetty nahka on yksinomaan peräisin Euroopasta: Saksasta, Italiasta ja Hollannista. Näin nahkan korkea laatu ja sen valmistus ympäristöä huomioivin tavoin pystytään varmistamaan.

He ovat onnistuneet luomaan Alankomaihin yli 200 työpaikkaa omalla tuotannollaan.

Joka päivä lähes 100 ihmistä, intohimolla ja innostuksella tuottaa Secrid lompakoita Leidenissä, Delftissä ja Haarlemissa. Nämä ihmiset pyrkivät jatkuvasti kehittämään työkaluja ja prosesseja ylläpitääkseen korkeaa tuotelaatua ja mukavia työolosuhteita. Jokainen SECRID kotelo ja lompakko on merkitty uniikilla sarjanumerolla, todisteena sen aitoudesta ja ainutlaatuisuudesta.

Secridistä niin tykätyn ja halutun tekee sen käytettävyys. Se on helppo käyttää, pieni kantaa, ja lisäksi se on RFID suojattu, eli sen alumiininen osa suojelee kortteja epätoivotuilta yhteyksiltä. Alumiininen kotelo suojelee korttejasi myös fyysisesti esimerkiksi taipumiselta ja kulumiselta.

Secridissä on patentoitu mekanismi, joka yhdellä liikkeellä nostaa kortit viuhkamaisesti ylös. Kortit eivät putoa ja sinun on helppo valita juuri oikea kortti.

Tutustu tästä Secrid valikoimaamme.

 

 

Jätä kommentti

Huomaa, että luemme kaikki kommentit ennen hyväksymistä, jotta voimme välttyä roskapostilta.