Laukun valinta

Laukun valinta voi olla joskus haastavaa ja siksi halusimme koota sinulle pienen oppaan, mitä ainakin kannattaa huomioida uutta laukkua ostaessasi.

Käyttötarkoitus

Ensimmäisenä laukun ostossa kannattaa miettiä, mihin käyttötarkoitukseen laukkua on ostamassa. Ehkäpä tarvitset uuden työlaukun, vanha juhlalaukku ei sovikaan asuusi, tai sitten tarvitset arkipäiviisi pelastajaksi hyvän ja kestävän käyttölaukun. Käyttötarkoituksen kun tietää, ollaan jo pitkällä.

Koko

Kun käyttötarkoitus on selvillä, on yleensä myös laukun koosta jo sitä kautta jotain ajatusta. Työlaukkukoko ei ole ehkä kauppareissulla paras mahdollinen kaveri, kun taas pieneen olkalaukkuun on vaikea mahduttaa mitään työvälineitä, esimerkiksi läppäriä ja kansioita.

Hinta

Laukkua ostaessa on hyvä miettiä myös paljonko on valmis käyttämään laukkuun rahaa. Jos laukkuja ostaa harvoin, ja haluaa että laukku kestää käytössä mahdollisimman pitkään, on syytä panostaa vähän enemmän. Omasta mausta ei kannata tinkiä, kannattaa aina ottaa se mikä eniten itseä miellyttää, silloin laukkua tulee varmasti käytettyä.

Materiaali ja tyyli

Laukun ulkonäkö on aina yleensä tärkein, mikä määrittää lopullista ostopäätöstä. Laukku on tapa ilmaista itseään. Siksi meilläkin on laaja valikoima hyvin eri tyylisiä laukkuja. Toinen tykkää rennosta ja rouheasta nahkalaukusta, kun taas toinen haluaa, että laukun pitää olla todella naisellinen ja korumainen. Nahka kestää käytössä pidempään, mutta siihen tulee elämänjälkeä jo uutena. Nahkalaukkua pystyy aina huoltamaan ja oikealla huollolla se voi olla todella pitkäikäinen. Nahkajäljitelmälaukku puolestaan pysyy muuttumattomana pitkään, mutta kun siihen iän myötä tulee kulumista, sitä ei voi niin sanotusti paikata.

Valitse laukku, jota ilolla kannat ja näytä sillä kuka sinä olet.

 

Tutustu:  pienet olkalaukut   olkalaukut   isot olkalaukut   käsilaukut   isot käsilaukut   juhlalaukut   työ- ja tietokonelaukut   miesten laukut    

Jätä kommentti

Huomaa, että luemme kaikki kommentit ennen hyväksymistä, jotta voimme välttyä roskapostilta.