Kätevin ja helpoin tapa kuljettaa tavaroita – mikäpä muu olisi parempi kuin reppu!

Verkkokauppamme myydyin ja haetuin tuote on tällä hetkellä reppu, reppu jokaisessa tyylissään. Vedenpitävä reppu, pikkureppu, nahkareppu

Tälle on varmasti syynsä – reppu on kevyt ja helppo kuljettaa sekä helppo pakata. Selässä kantaa isompaakin kuormaa vaivattomasti ja lisäksi kädet jäävät vapaaksi.

Tämän hetken trendi repuissa on ympäristöystävällisyys, joten markkinoilla on paljon kierrätysmateriaalista valmistettuja reppuja. Lisäksi vegaanisuus on repuissa yleistä. Vedenpitävyys on repuissa korkealle arvostettu seikka, vesisateen yllättäessä selässä oleva reppu pääsee nimittäin helposti kastumaan.

Vedenpitävä reppu

Valikoimassamme on useita valmistajia, joilla on vedenpitäviä reppuja. Tällä hetkellä kuumin niistä on Roka London reppu, jossa materiaali on vedenpitävä. Vetoketju ei ole, mutta se kääntyy suojaan magneetilla suljettavan läpän alle eikä näin päästä vettä reppuun.

Ucon Acrobatics repuista kaikki reput ovat kankaaltaan vedenpitäviä. Osassa niistä, kuten esimerkiksi Ison Backpackissa ja Jasperissa on myös laminoitu vetoketju, jolloin vetoketjunkaan kautta ei pääse missään tilanteessa vettä repun sisälle.

Myös verkkokauppamme uusin tulokas Aevor, valmistaa vedenpitäviä reppuja. Näissä on myös vedenpitävä vetoketju, joten sinun ei todellakaan tarvitse olla huolissasi läppärisi ja tärkeimpien muistiinpanojen puolesta pyöräillessäsi läpi sateisen kaupungin.

Kierrätetty reppu

Kierrätysmateriaalien käyttö repuissa on yleistynyt huomattavasti. Reppujen valmistuksessa käytetään esimerkiksi merestä kerättyjä muovipulloja ja muita kierrätettyjä materiaaleja. Myös vegaaniset reput ovat hyvin yleisiä. Myymistämme repuista esimerkiksi Roka London reput, Ucon Acrobatics reput sekä Aevor reput ovat valmistettu kierrätetyistä muovipulloista ja lisäksi ne ovat vegaanisia. Samsonite valmistaa myös käytetyistä muovipulloista reppuja.

Pikkureppu

Käsilaukun korvikkeeksi sopii pikkureppu, jonne mahtuu vain kaikki välttämätön. Chesterfield esimerkiksi valmistaa kauniita pikkureppuja naisille. Myös Tommy Hilfigeriltä ja Guessilta löydät kauniita pikkureppuja.

Nahkareppu

Nahkareppu on ajaton ja kaunis. Chesterfield repuista löydät uniikit nahkareput naisille ja miehille.

Tutustu reppuvalikoimaamme tästä. 

Jätä kommentti

Huomaa, että luemme kaikki kommentit ennen hyväksymistä, jotta voimme välttyä roskapostilta.